DUIZEND MAAL DANK!

Recent heb ik, heel rustig, de tijd ervoor nemend, alle beterschapswensen en kerstkaarten nagelezen. Wat een bijzonder warme liefdevolle deken kwam er over mij heen. Ik ging ervan blozen en ben er ook verlegen van! Via deze weg wil ik iedereen van harte danken voor zoveel medeleven en goede wensen. Héél bijzonder om dit te mogen ervaren. Ik heb veel geluk gehad! De gebeden en kaarsen hebben zéker hun werk gedaan. Het leven is niet maakbaar, maar overkomt ons. Weet dat ik het goed maak! En wat er ook voorkomt op je levenspad, je komt er vaak sterker uit. Nogmaals, duizend maal dank en ik wens u van harte alle goeds voor de toekomst. In geloof en vertrouwen!

Met dankbare groet, Pastoor John van de Laar, Uden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *