Nieuwsbrief pastoor van Osch

Via e-mail ontvingen wij het volgende bericht van Pastoor van Osch;

Beste vrienden, nu ik drie weken geleden op mijn bestemming in Montbrun ben gearriveerd, stuur ik jullie met dankbaarheid en vreugde de eerste nieuwsbrief. Vaak zijn jullie als mijn oud-parochianen, bestuursleden, teamleden, werkgroepleden, koorleden, collegae-emeriti of anderszins, in mijn gedachten tijdens de vieringen van de Eucharistie en het officie. Op afstand en in de stilte van kapel en kluis blijf ik voor jullie bidden. Ik vertrouw me ook aan jullie gebed toe. Met een groet van Notre Dame de Colombier, Theo van Osch

Klik hieronder voor de volledige nieuwsbrief

1 Bulletin érémitique été 2018 (1)

3 antwoorden op “Nieuwsbrief pastoor van Osch”

  1. Hallo Theo van osch
    Wij gaan zaterdag avond naar de kerk
    Om te bidden voor jouw.wij missen
    Jouw nog altijd in uden.genieten van biechthoren in Lourdes.wij denken aan jouw.onze grote vriend
    Gr Jeroen van doorn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *