Bedevaart naar Kevelaer afgelast

Het Coronavirus treft ook onze jaarlijkse bedevaart naar Kevelaer vanuit Oss, Ravenstein, Veghel, Landerd en Uden e/o die gepland stond voor 22 augustus 2020. Helaas is het dit jaar niet mogelijk om Maria, Troosteres der bedroefden, met zovelen te gaan bezoeken.

In goed overleg met de organisatie in Kevelaer, de pelgrim leiders en het pastorale team hebben we dit gezamenlijk moeten besluiten. Over het pelgrimeren met meer dan 100 personen is dit jaar nog veel onzekerheid en dat zal zeker tot begin volgend jaar voortduren. Door de 1,5 meter maatregelen is het ook onmogelijk met de bus te reizen. De kosten van deze extra bussen zouden voor ons niet te dragen zijn. We hopen dat we in 201 de draad weer kunnen op pakken, we houden u op de hoogte!

De jaarlijkse pelgrimskaars zullen we met een kleine afvaardiging naar Kevelaer brengen om deze in de Kaarsenkapel te plaatsen uit naam van alle trouwe bedevaartgangers. Zo blijven we op voorspraak van Maria bidden voor de gezondheid van anderen en van ons zelf.

Mocht u meer informatie willen hebben kunt u contact opnemen met Mw. Dorethé Driessen tel. 06-43405509 of diaken Henk van Thiel tel. 06- 476049

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *