Deux Bornes Uden

Koor Deux Bornes.

Wij zijn een 4 stemmig koor. Ons koor bestaat uit ongeveer 25 leden, in de leeftijd van 16 tot 70 jaar. Het koor staat onder leiding van dirigent Jacques Tichelaar. 

Op dit moment heeft het koor een pianiste en fluitiste. Daarnaast is er ook weleens ondersteuning met andere instrumenten zoals drum, saxofoon, klarinet en blokfluit. We zijn een kleurrijke, enthousiaste groep mensen die graag samen zingen. Ons repertoire heeft een voornamelijk kerkelijk karakter, maar we zingen ook liederen uit musicals en hedendaagse muziek. Naast Nederlandstalig schromen we niet om ook in het Engels, Duits, Frans of zelfs Spaans te zingen.

Gemiddeld luisteren wij twee keer per maand de Mis op. Ook zingen we bij speciale gelegenheden, zoals bruiloften, avondwake en uitvaart. Verder zingen we eens per jaar in een verzorgingshuis. Als u nu denkt dat lijkt me wel gezellig, kom gerust eens binnen lopen tijdens de repetitie.  Er wordt iedere woensdag van  19.45 -21.30 uur gerepeteerd in het parochie centrum. Nieuwe leden zijn altijd welkom. 

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met deux_bornes@live.nl