Nationale Bedevaart naar Rome in het Heilig jaar 2025

Nationale Bedevaart naar Rome in het Heilig Jaar 2025

Het Heilig Jaar 2025 is een mooie gelegenheid om een bedevaart naar Rome te maken. De gezamenlijke Nederlandse bisdommen bieden in de meivakantie een Nationale Bedevaart naar Rome aan.

Programma
Tijdens de reis wordt een volledig verzorgd aangeboden. We bezoeken de graven van de apostelen, de grootste Mariakerk ter wereld, kerken die voor Nederlanders in Rome belangrijk zijn, zoals de Friezenkerk en het graf van de enige Nederlandse paus in de basiliek Santa Maria dell’Anima. We wandelen langs plekken van hoop en uiteraard nemen we deel aan de audiëntie met de paus. Er staat ook een Nederlandse mis in de Sint-Pieter op het programma. Ook worden er per bisdom eigen programmaonderdelen aangeboden.

Vervoer naar Rome

Voor deze bedevaart naar Rome kunt u kiezen uit vervoer per bus of vliegtuig. Bij de busreis hoort een overnachting tijdens de heen- en terugreis. De vliegreizen vertrekken vanaf diverse luchthavens in Nederland of vlak over de grens in België en Duitsland. In Rome maken we gebruik van het openbaar vervoer. Er is tevens een speciale jongerenreis per nachttrein. Deelnemers aan het familie-arrangement kunnen ook kiezen om met eigen vervoer naar Rome te reizen.

Hotels
We logeren in goede hotels (religieuze huizen) op gunstige plekken in het centrum van Rome en op loopafstand van het openbaar vervoer. Het verblijf is op basis van halfpension (inclusief Italiaans ontbijt en diner). Lunch is steeds op eigen gelegenheid in de stad.

Jongeren
Speciaal voor jongeren van 16 t/m 29 jaar is er een apart jongerenprogramma.

Gezinsarrangement
Gezinnen die aan deze bedevaart willen deelnemen, kunnen desgewenst inschrijven voor het speciale gezinsarrangement.

Het Familiepastoraat van bisdom Den Bosch verzorgt een speciaal gezinsprogramma. Gericht op kinderen tot en met 18 jaar en hun ouders. De kamers voor gezinnen die deel willen nemen aan dit speciale programma zijn beperkt. Dus weer er snel bij! De gezinnen worden voor nu ingedeeld in Casa Mater Mundi.

Aanmelden kan via het Huis van de Pelgrim in Maastricht!

T: 043 – 3215715 van 09.00u tot 13.00u

E: info@huisvoordepelgrim.nl 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *