MOV Zeeland organiseert op zondag 17 september een gezellige fietstocht van 40 km voor het goede doel

MOV Zeeland organiseert op zondag 17 september een fietstocht door het mooie Brabantse landschap ten zuidoosten van Zeeland. De starttijd is vanaf 10.30 uur bij firma W. Swijnenburg, Brand 32 te Zeeland. U kunt starten tot 13.00 uur. Onderweg en op de start/finish kunt u genieten van een kopje koffie/thee en luisteren muziek. De kosten zijn 4 euro per persoon, kinderen t/m 12 jaar gratis. De opbrengsten gaan naar verschillende projecten/organisaties die ervoor zorgen dat de giften in zijn geheel ten goede komen aan de mensen voor wie het bestemd is.

We hopen dit jaar de 50.000ste deelnemer te mogen begroeten, voor de 50.000ste deelnemer hebben we natuurlijk een kleine attentie. Kun je niet fietsen? Dan ben je natuurlijk van harte welkom op een van de pauzeplaatsen of bij de finish, om te genieten van een kopje koffie met muziek.

Er zijn een viertal projecten geselecteerd:

Aankoop van marktkraampjes, weegschalen, folders en materialen voor de verbouw van ecologische producten in Akotirene (Brazilië).

Aankoop van beamers voor basisschoolleerlingen voor de school João Paulo II In São José da Tapera.

Aankoop van (water) leidingen om het beschikbaar water te leiden naar watertanks in Mbei Santa Santa Sub-Division Cameroen

Aankoop van materialen voor bevloeiing, zaden en gereedschappen voor de leerlingen van de middelbare school van Colcha Peru.

Hartelijk dank

Namens MOV Zeeland, Kees Verhoeven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *