Bedankje van Babs

Beste mensen,

Zoals u weet was 16 oktober een bijzondere dag. Samen met mijn familie ging ik toch zenuwachtig naar onze kerk. Wat was ik blij verrast door de vele aanwezigen. Hopelijk heeft u net als ik, genoten van deze prachtige mis, met de vele geestelijken, vele acolieten, het koor en de feestelijke bloemen. Daar ben ik dan ook zeer van onder de indruk. Aan het slot werd mij zelfs een onderscheiding van de bisschop aangeboden en tevens een speldje van de kostersbond.

Hierbij wil ik IEDEREEN van harte bedanken voor de vele lieve woorden, kaarten, cadeaus, tegoedbonnen e.d. Het was overweldigend voor mij om te zien dat mijn werk zo gewaardeerd wordt. Dank zij u allen is het een onvergetelijke dag geworden. Nogmaals dank aan iedereen!

Ook namens Maarten, lieve groet, Babs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *