Kerktaxi

Wat is de kerktaxi?

Voor mensen die naar de kerk willen komen maar het zelf niet kunnen, wil de parochie iets gaan betekenen. Gelukkig zijn er hier en daar al mensen zo aardig om een goede buur een lift te geven, maar voortaan kunt u voor vragen rond vervoer van en naar de kerk ook terecht bij vrijwilligers van de parochie. Op alle werkdagen van 17.00 uur tot 18.30 uur kunt u bellen naar 0486-452416 dan zoeken wij iemand die bereid is om u in het weekend naar de kerk te brengen.

Kerktaxi nodig?

Bel op werkdagen tussen 17.00 uur en 18.30 uur, om een afspraak te maken: 0486-452416

Bijdrage

Voorlopig gaan wij ervan uit dat het om ritjes binnen de eigen woonkern zal gaan en derhalve vragen wij voor alle ritten het vaste bedrag van € 2,-. Schroomt u echter niet contact op te nemen als u bijvoorbeeld vanuit één van de parochiekernen naar de St. Petruskerk, de hoofdkerk in Uden, zou willen. We moeten dan even een redelijk bedrag overeen komen.

Vrijwilligers voor de kerktaxidienst.

Hier en daar zijn mensen die graag naar de kerk willen, maar daar niet kunnen komen omdat het te ver is om te lopen en/of omdat ze geen auto kunnen rijden. Om deze mensen toch in de gelegenheid te stellen de kerk te bezoeken willen we hen door vrijwilligers laten ophalen. Hiervoor zijn we op zoek naar mensen die  best iemand mee willen nemen als hij/zij toch naar de kerk gaat. Of  misschien bent u zelfs bereid een keer extra te rijden. U hoeft er geen geld bij te leggen, daarom ontvangt u standaard per rit € 2,-

Interesse om op deze manier mensen vooruit te helpen? Meldt u dan aan als -vrijwilliger kerktaxi- op alle werkdagen tussen 17.00 uur en 18.30 uur op tel.nr. 0486-452416.