Uitzendingen Kerkomroep

Alle vieringen vanuit de Petrus kerk in Uden worden uitgezonden met beeld en geluid, via internet door Kerkomroep.nl , voor diegene die niet bij de viering aanwezig kunnen zijn. Op 25 mei is de Algemene Verordening Gegevensbescherming wettelijk ingegaan. Het kerkbestuur heeft aan de hand van deze verordening het “Protocol privacy beleid RK Parochie Sint Petrus” opgesteld. Eén van de gevolgen is dat nabestaanden om toestemming gevraagd  wordt  voor uitzending  van een uitvaart of persoonlijke viering via internet en kerk-tv  in Huize St. Jan.  Als nabestaanden bezwaar hebben wordt de viering niet uitgezonden of eerder verwijdert. Wij hielden eerder ook al rekening met de wensen van nabestaanden, maar er werd nooit bezwaar gemaakt.

Goed op zich te realiseren dus; alle vieringen worden uitgezonden met beeld en geluid via internet en de videoverbinding met Huize St. Jan. Indien men bezwaar heeft graag aangeven.

2 antwoorden op “Uitzendingen Kerkomroep”

1. Morgen half 11 is de uitvaart van Piëta Wolvers..
    Dan komt een kwartier voor aanvang een link op de live stream te staan.
    Klopt dit?
    Heb ik geen account nodig?
    Ik ga mijn vader helpen met kijken en het zou erg vervelend zijn als dit niet lukt.
    Hoop iets te horen.
    Groeten